Robin

Onervaren maar dappere stadswacht uit Greenest.

Description:

Robin is een stadswacht van Greenest zijn eerste grootschalige gevecht meegemaakt heeft toen het leger kobolds, cultisten en diverse draak gerelateerde dingen aanvielen.

Het was een traumatische avond waar hij weinig van kan herinneren, maar hij zal wel “iets” goed gedaan hebben, want A. De avonturiers behandelen hem nu anders B. De officieren geven hem nu speciale taken gerelateerd aan het incident C. Hij heeft een hoorn-achtige trofee er aan overgehouden.

Een avontuur zoekende ziel zou de de kans omarmen, maar Robin heeft geen bijzondere talent, weinig ervaring en geen eigen reden om een leger achterna te jagen in een serie opdrachten waar hij niet op voorbereid is.

Maar een goed gedisciplineerde soldaat doet zijn werk zonder tegen-woord.

Bio:

Robin is opgegroeid op een boerderij in de regio de boerderij wordt bewerkt door zijn familie, maar doordat hij 4 broers en 2 zussen heeft is de boerderij over-bemand, dus een paar kinderen moesten op zoek gaan naar andere bronnen van inkomen.

Toen hij 20 was zag de familie de kans voor hem om bij een lokaal leger regiment te trainen, maar na 4 jaren weinig bijzonders te hebben meegemaakt is zijn contract door-onderhandeld naar de stadswacht van Greenest, die op dat moment verlegen zaten om wat getrainde en gedisciplineerde mankracht. Nog 4 relatief saaie jaren later viel het leger van de draak Greenest binnen.

Na de avonturiers enkele dagen begeleidt te hebben rondom Greenest heeft de groep afscheid van hem genomen en is vertrokken naar Elturel. Robin beschermt samen met Escobar en alle andere stadswachten Greenest en de omliggende landen.

Robin

Tyranny of Dragons mikevanschijndel Robin_____Han_v_W