Max

Een mysterieuze rogue die onder de littekens zit...

Description:

Je ziet voor je een tengere doch bewegelijke Elf (Dex 16), die altijd erg scherp uit zijn ogen kijkt (Perception +7). De meeste mensen worden afgeschrikt door zijn vele littekens (brandwonden) die doorlopen tot op zijn gezicht, zij die wel verder kijken zien dat er tussen die littekens door soms ook scherven zitten die aan zijn lichaam lijken vastgesmolten (CHA 7).

Deze Elf is bijna altijd donker gekleed, en eigenlijk zie je hem alleen als hij wil dat je hem ziet (Stealth +5). Daarnaast heeft Max een arsenaal aan lichte wapen ter beschikking, je hoeft namelijk niet sterk te zijn om iemand pijn te doen, je moet gewoon weten waar precies je iemand moet raken (DEX based attacks).

…. (Moet even mijn sheet inzien)

Bio:

Als je er even bij stil staat vermoed je dat Max waarschijnlijk niet zijn echte naam is. Ten eerste is het namelijk overduidelijk geen Elfse naam, maar dat zou nog kunnen. Maar je weet ook bijna zeker, toen jullie in dat dorpje waren afgelopen week, dat die vage figuur waar Max informatie ging vragen hem Tim noemde…

….

Max

Tyranny of Dragons mikevanschijndel Jeroentje